Published On: 7 Gusht, 2016

Mirënjohje Isa Mustafes për faljen e tokave të Kosovës

Shënimet e Boksh Barutit

DROMCA VERORE NË KOSOVË

Ngjarje me të rëndësishme gjatë fillim stinës së Verës në Kosovë ishin këto:

“Pronto”

-Adem Grabovcit dhe Hashim Thaqi gjatë bisedës se tyre telefonike, përveç atyre pjesëve të aleverishitqë folen, qytetaret e Kosovës patën rastin të dëgjojnë edhe kur ata të dy ua shaluan nënën të tjerëve. Analistet e medieve tona televizive në Kosovë thanë se nuk është hera e parë që ata ua shalojnë nënën shokëve të tyre. Ata po ia shalojnë “nënën”  gjithë Kosovës, e kurrkush asgjë, e lëre me bashkë partiakëve!

Vetëvrasja e Qeverisë!

Siç raportuan axhensitë kosovare, këto ditë në Prishtinë ndodhi një tentativë për vetëvrasje. Kush tjetër deshi të vetëvritet pos Qeveria e Kosovës pas gjithë atyre dështimeve.
Sipas ekspertëve të sigurisë se lartë ishin dy rrethana që kjo vetëvrasje dështoi: e para, në ndërtesën e Qeverisë nuk gjendej askush nga qeveritaret dhe e dyta, zola, lola apo si e quanin mjetin e vetëvrasjes i kishte skadua afati për veprim…

Mirënjohje!

-Gjesti më pozitiv i kësaj stine ishte kur “dega e LDK-së, në Zvicër”, degë kjo e krijuar nga Haki Latifi, Haki Rugova, Sali Morina, Anton Çuni, e dhanë këtë komunikatë: “Dega e LDK-së në Zvicër, ka ndarë mirënjohje për kryeministrin dhe kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa,… Këto janë mirënjohjet e radhës që kjo degë ndan për personalitete të ndryshme politike dhe publike për kontributin e tyre në fushat që mbulojnë…” Sidomos mirënjohja i ndahet Isa Mustafes për shkatërrimin e LDK- së, për shitjen dhe faljen e tokave të Kosovës, dhe për shërbimet që po i bën popullit të Kosovës drejt shkatërrimit të vet qenies se saj….

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...