Published On: 5 Gusht, 2016

Miratohen katër projektligje, vazhdon debati për projektligjet të tjera

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Projektligjin për performancën energjetike në ndërtesa, Projektligjin për Mbrojtjen e Fëmijës, Projektligjin për kamatëvonesat në transaksionet tregtare, Projektligjin për Kundërvajtje, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-019 për aftësimin, riaftësimin profesional dhe punësimin e personave me aftësi të kufizuara.

 

Po vazhdon debati për Projektligjin për Rregullat e Komunikacionit Rrugor.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...