Published On: 20 Shkurt, 2016

MIQËSISË AMERIKANE I DUHET PARTNERITETI, E JO KONFORMIZMI!

1.Peticioni për ambasadorin Grew Delawie, na e rrezikon seriozisht miqësinë (e dëshmuar) amerikane! 2. Por, këtë MIQËSI, pa asnjë hamendje ne duhet ta shndrrojmë në PARTNERITET të përhershëm! Në mënyrë që Kosovën ta bëjmë taman; shtet, sovran, e demokratik!

3.Problemi është se; këtë partneritet s’mund ta ndërtojnë as elitat e paqës, e as ato të luftës! Sepse, thjeshtë janë tepër; servile, konformiste, jo inovative dhe tejet të padijshme!

 

Fadil Maloku

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...