Published On: 25 Shtator, 2016

Ministria e Arsimit e vendosur: Testi për mësimdhënësit do të mbahet

Testi vlerësues për performancën e mësimdhënësve dhe profesorëve universitar për Ministrinë e Arsimit konsiderohet çështje e mbyllur.

Kështu ka thënë Faton Fetahu, asistent personal- ligjor i ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, por pa u lëshuar në shpjegime të hollësishme.

“Meqenëse MASHT e konsideron të mbyllur këtë çështje atëherë vlerësojmë se kemi thënë të gjitha ato që duhet thënë. Faleminderit shumë për mirëkuptim”, ka thënë Fetahu në një përgjigje për Tribuna Channel.

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës kanë deklaruar se në asnjë mënyrë nuk do të pranojnë të bëjnë këtë test. Ata thonë që ky test është ofendim i diplomës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...