Published On: 1 Mars, 2016

Ministri Abrashi takon anëtarët e Këshillit Ekonomiko-Social

Sot u mbajt takimi i rregullt i Këshillit Ekonomiko-Social, në të cilin u themelua Komisioni për Interpretimin e Marrëveshjes së Përgjithshme Kolektive.

Në përbërje të këtij Komisioni do të jenë 3 anëtarë nga përfaqësuesit e organizatave të punëtorëve dhe të punëdhënësve si dhe 1 anëtar nga Qeveria, me qëllim të gjithpërfshirjes së të gjithë partnerëve socialë-ekonomikë që janë anëtarë në KES.

Në këtë takim, ministri Abrashi po ashtu theksoi nevojën për të punuar sa më parë në hartimin e një plani të punës së KES-it, në mënyrë që të përcaktohen objektivat e qarta të këtij Këshilli drejt përmbushjes së misionit që ka. Për një gjë të tillë pati dakordim të plotë nga ana e partnerëve tjerë socialë-ekonomikë.

Këshilli Ekonomik Social vazhdon të mbetet arena ku takohen përfaqësuesit e Qeverisë së Kosovës, përfaqësuesit e punëtorëve dhe atyre të bizneseve, për të diskutuar problemet kyçe të fushës ekonomike e sociale në Kosovë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...