Published On: 14 Janar, 2016

Miljonat e tepruar, a është shkak i mosmenaxhimit të mirë?

  • Bartja dy vjet radhazi e miliona eurove të mjeteve për investime kapitale në Komunën e Prishtinës është pasqyra më e qartë që tregon se edhe projektet e mira të bëra kanë mbetur në hije të dështimeve, shkruan sot Koha Ditore.

Ky është konstatim i përfaqësuesve opozitarë në kryeqytet: LDK e PDK, të cilat bashkërisht e përbëjnë shumicën në Kuvendin Komunal të Prishtinës.

“Vetë fakti që ka 2 vjet që Komunës së Prishtinës i teprojnë afërsisht nga 17 milionë euro investime, jep të kuptohet se qeverisja e Shpend Ahmetit ka bërë shumë pak në raport me mundësitë buxhetore që ka pasur”, ka thënë përfaqësuesi i grupit të këshilltarëve të PDK-së në KK, Muhamet Selmani. Ai ka theksuar se do të ishte tragjike sikur të mos i kryente disa projekte që janë kryer dhe për të cilat ka thënë se e vlejnë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...