Published On: 3 Gusht, 2017

Milaim Zeka i bën thirrjen e fundit Kadri Veselit

 

Milaim Zeka, unë i kam bërë thirrje Kadri Veselit që të tërhiqet dhe ta sakrifikojë veten dhe që proceset të ecin përpara. Këtë deklaratë ai e bëri sërish sot, pasi ishte befasuar pse nuk duhej PAN-i të hynte në seancë, dhe që vet ai ishte dashur të kthehej pasi të arrinte në sallën e Kuvendit. SHQIPTARI.eu

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...