Published On: 3 Gusht, 2017

Mikullovci nuk e lëshon sallën e Kuvendit

Kryesuesi i përkohshëm i Kuvendit të Kosovës Adem Mikullovci është duke qëndruar ende në ulsën e Kuvendit dhe nuk po e lëshon sallën e Kuvendit. Ai është duke biseduar me sekretarin e Kuvendit. Aty afër po qëndrojnë afër edhe disa persona të tjerë po se cfarë do të ndodh nuk e dim më tej. Shqiptari.eu

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...