Published On: 14 Gusht, 2016

Mijëra lëndë të pazgjidhura në veri

Mbi 2500 lëndë të natyrës civile dhe më shumë se 1500 të tjera të natyrës penale vazhdojë të mbesin të pazgjidhura në veri të vendit.

Në Gjykatën Themelore në Mitrovicën veriore nuk ka qasje nga 20 shkurti i vitit 2008, përkatësisht që nga shpallja e pavarësisë.

Aktualisht kjo gjykatë është e vendosur në objektin e ish Gjykatës Komunale në Vushtrri, ndërsa në objektin e Gjykatës në veri gjendet EULEX-i.

Shumica e lëndëve të Prokurorisë që kanë mbetur në objektin në veri – janë parashkruar. /Tribuna/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...