Published On: 24 Tetor, 2016

Miftari: President pse nuk po ia shkrun letrën e 5 kryeprokurorit Lumezi, ta hetojë vrasjen e B. Hallaqit dhe Sh. Shalës

 

Naim Miftari

President i nderuar (sa mi dërgon policinë në shtëpi), ma mirë ka qenë t’ia shkruani edhe një letër tjetër, numër 5, dostit tënd kryeprokurorit të shtetit Aleksander Lumezit, që ti hetoj vrasjet dhe zhdukjen e Behajdin Hallaqit dhe të një personi tjetër me mbiemrin Shaban R. Shala, me siguri edhe në këtë rast dhe shumë raste të tjera ju do ti kontribuonit më shumë drejtësisë dhe shtetit ligjor në zbulimin e vrasjeve dhe në luftën kundër krimit të organizuar?

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...