Published On: 14 Mars, 2016

MI për rrugë në Ferizaj investon mbi 2.2 milionë euro

Ministri i MI-së, Lutfi Zharku ka pritur sot kryetarin e Ferizajt, Muharrem Sfarqa, njofton kumtesa ministrore, transmeton Koha.net.

Me këtë rast ata nënshkruan Memorandum mirëkuptimi për financimin e projekteve infrastrukturore në komunën e Ferizajt.

Qëllimi i këtij memorandumi është financimi i asfaltimit të rrugës Mirash i Ri – Cërnillë, pastaj, asfaltimi i rrugës Greme – Burrnik – Gaçkë (Ferizaj – Shtërpcë), zgjerimi i rrugës Komogllavë – Tërstenik (përmes lagjes “Qarkosh” Ferizaj – Viti) dhe realizimi i unazës së jashtme në Ferizaj (Prelez i Jerlive – Kosine – Llojza – Dremjak – Nerodime).

Ministria e Infrastrukturës i financon këto projekte në shumën e tërësishme prej 2.274.000 eurosh.

Ndërkaq, asfaltimi i rrugës Babush – Tërn – Luboc – Koshare – Slivovë dhe asfaltimi i rrugës Prelez i Jerlive – Muhoc – Lloshkobare do të realizohet drejtpërdrejt nga Ministria e Infrastrukturës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...