Published On: 22 Mars, 2016

Meta s’humb kohë me dekriminalizimin, ‘urdhëron’ 109 zyrtarë të plotësojnë formularin

  • Plot 109 zyrtarë, staf politik i Kuvendit dhe drejtues të institucioneve të pavarura, janë thirrur nga kryeparlamentari Ilir Meta të plotësojnë formularin e dekriminalizimit.

Kreu i Kuvendit, i cili duket se nuk ka humbur kohë për të nisur zbatimin e ligjit të miratuar pas negociatave të gjata nga politika shqiptare, ka lëshuar tre urdhra ngritjen e strukturës së posaçme që do të jetë përgjegjëse për këtë proces. Do të jetë drejtoria e Monitorimit të Institucioneve të Pavarura, ajo që do të menaxhojë këtë proces për llogari të Kuvendit.

Pranë kësaj strukture  do të dorëzohen dhe administrohen formularët e vetëdeklarimit, raporton Shqiptarja.com. Gjithashtu, Kryetari  Kuvendit dhe  Sekretarja e Përgjithshme e Kuvendit priti në një takim dje Prokurorin e Përgjithshëm, Adriatik Llalla për të biseduar mbi vijimin e procesit të zbatimit të këtij ligji, përgjegjësitë që ai ka si organ përgjegjës për administrimin e vetëdeklarimeve, si dhe bashkëpunimin me këtë institucion në zbatim të parashikimeve ligjore.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...