Published On: 23 Shtator, 2016

Meta: Disa politikanë flasim për paqe por veprojnë me urrejtje

Kryetari i LSI, Ilir Meta teksa fliste për bashkëjetesen fetare në vend të cilën e vlerësoi hodhi një shashkë për politikën. Sipas tij, Tirana është si Jeruzalemi, por fjalën këtu e ka paqja. “Në Shqipëri, myslimani dhe katoliku urojnë dhe festojnë festat e njëri-tjetrit. Shqipëria është vend i harmonisë fetare”.

Ilir Meta deklaroi se në Shqipëri nuk ka radikalizëm fetar, por politik.

“Disa politikanë flasin për paqen, por veprojnë me urrejtje. Ne nuk kemi radikalizëm fetar, por politik dhe sfida jonë është që të luftojmë së bashku këtë lloj radikalizmi”, vijoi Meta.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...