Published On: 10 Gusht, 2017

Mësuesja shkon me nxënësin e saj, befason me justifikimin

  • Bëri seks me një nxënës të saj dhe rrëfeu gjithçka. Ashley Leigh Lewis Weber, një mësuese amerikane 31-vjeçare, rrëfeu në policinë e Henrico, të Virginia, se për muaj me radhë kishte pasur marrëdhënie seksuale me një nxënësin e saj 16 vjeç.

Mësuesja u justifikua duke thënë se nxënësi kishte bërë gjithçka për ta joshur, i dërgonte mesazhe me përmbajtje seksuale, deri sa e bëri për vete.

Gjithçka u zbulua nga shkolla, e cila bëri më tej denoncimin në polici, përcjell noa.al.
Drejtuesi i shkollës Freeman High School, vendosi që të denoncojë në polici gruan, ndërkohë që mësuesja u dorëzua vullnetarisht.

Gruaja u arrestua në 1 gusht, ndërkohë që pritet procesi gjyqësor ndaj saj.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...