Published On: 28 Prill, 2017

Mesila Doda revoltohet: Borshard na kërkoi të zhdukim PD-në. Kinezëri nuk do lejojmë të ndodhin në Shqipëri

Takim i tensionuar ka qenë ai i ambasadorëve të BE-së, OSBE-së dhe SHBA-së me përfaqësuesit e partive te vogla.

Këtë kanë shprehur si Nard Ndoka ashtu edhe deputetja e PDIU-së, Mesila Doda e cila tregoi se ambasadori i OSBE-së Bern Borshard është shprehur që të hyhet në zgjedhje pa PD-në.

Siç tregoi deputetja Mesila Doda, ambasadori i OSBE-së është shprehur se “mungesa e PD-së në zgjedhje do të jetë vetëm një fjali në raportin që do të përgatitet”.

Mësohet se Doda i ka thënë ambasadorit Borshard në sy të ambasadorit Lu, i cili është me origjinë aziatike se: “Kinezëri të tilla nuk do lejojmë të ndodhin në Shqipëri. Zgjedhje pa opozitën nuk mund të ketë”.

Doda doli 10 minuta më herë nga takimi me ambasadorët dhe u shpreh se biseda ka qenë e tensionuar dhe jo e qetë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...