Published On: 16 Qershor, 2017

Mesila Doda e alarmuar që në mëngjes. Shqetësimi është serioz

Sipas deputetes e ftuar në emisionin e mëngjesit në News 24 shkak është bërë ekonomia e rënë dhe politikat e qeverisjes në 27 vitet e fundit. Ajo jep alarmin se kanë ikur nga vendi mbi 300 mijë shqiptarë për një të ardhme më të mirë për familjet e tyre.

“Kanë ikur 300 mijë shqiptarë. Kjo është alarmnate se Shqipqria nuk do bëhet kurrë atraktive. Këtu tregon se ka probleme nga politikat shqiptare, nuk është bërë asgjë për ti ndalur shqiptarët të emigrojnë në vende të tjera të botës. Me këtë ritëm imagjinonin me sa shqiptarë do të mbetet vendi disa vite më vonë”, është shprehur Doda, ndërsa ka vijuar duke thënë se PDIU ka një platformë për këtë problem duke “shkrirë” shqiptarë dhe ekonominë mes tyre, siç e cilësoi deputetja.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...