Published On: 24 Shkurt, 2016

Meshkujt e martuar pëlqejnë seksin me femrat “e shëmtuara”

Meshkujt , kur janë në çift preferojnë të bëjnë seks me femrat “e shëmtuara”.

Kjo teori qe është vënë re nga meshkujt, tani është një konfirmim shkencor.

Rezultatet e publikuara nga një studim i Universitit Raboud në Nimaga, Hollandë, e tregojnë këtë.

Ankthi i meshkujve është pak me i lartë kur ndodhen përballë një femre shumë të bukur ose për të cilën kanë ndjenja te forta.

Shkaku duhet të jetë stresi, që është më pak i lartë kur meshkujt kanë një partnere të rastit dhe jo shume e pashme.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...