Published On: 4 Gusht, 2017

Mesazh për Zaevin: Koha e fundit që Maqedonia të largohet nga matrica jugosllave, dominimit ndaj shqiptarëve

Roland Gjoni
Një mesazh të shpejtë për Zaevin dhe gjithë ata që i shkojnë pas: Gjuha shqipe nuk është gjuhë pa emër apo gjuhë 20%, por gjuhë e popullit që e mban në këmbë Maqedoninë. Ajo mishëron mundin dhe sakrificat e mijëra shqiptarëve dhe është kod identitar i tyre pavarësisht se ku jetojnë. Është koha e fundit kur Maqedonia duhet të largohet nga matrica jugosllave e dominimit kushtetues e nacional të shqiptarëve.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...