Published On: 7 Maj, 2016

Mes këtyre dy vëllezërve tani ka hyr një tjetër

Përqafimi vëllazëror i Shqipërisë e Kosovës, është një grafit i punuar kohë më parë nga Franko Dine që ai e ka quajtur “Vëllezërit”.
Ky punim ka shumë domethënie dhe që u krijua në festën e pavarësisë së Shqipërisë, raporton lajmi.net

Por, dy vëllezërve në grafit, tashmë u është shtuar edhe një. Në mes tyre është ‘futur’ vëllai i tyre amerikanë. (shikoni fotografitë poshtë)

Ky është një nga punimet e fundit, ku edhe ka fituar çmim.

Programi “Historia e Shteteve të Bashkuara në Sytë e Adoleshentëve” i financuar nga Ambasada Amerikane në Shqipëri, përfundoi rrugëtimin e tij me një prezantim ambicioz në shkollën “Sandër Prosi” në Sauk, raporton lajmi.net

Nxënësit prezantuan idetë dhe talentin e tyre nëpërmjet posterëve, citateve, vizatimeve dhe historive

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...