Published On: 1 Gusht, 2017

Merr ngjyrë të zezë uji pranë ujvarës së Niagarës

Uji pranë bazës së ujvarës së Niagraës ka marrë ngjyrë të zezë, duke u dhënë një makth të paparë turistëve.

Kjo ka ndodhur për shkak të një shkarikimi të një impianti të ujrave të zeza, transmeton portali arbresh.info

Bordi i qytetit tha se shkarkimi ishte pjesë e mirëmbajtjes rutinore të një prej pellgjeve të saj.

Imazhet e publikuara tregojnë ujin e zi përgjatë lumit Niagara që gjenden në kufi më Kanadanë.

Zyrtarët kanë deklaruar se uji përmbante grimca të ngurta dhe mbetje të karbonit, por nuk kishte vajra ose tretës organikë. Ata e përshkruan aromën si ‘aromë normale të shkarkimit të ujrave të kanalizimeve’.

Sipas tyre shkarkimi ishte brenda kufijve të lejuar.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...