Published On: 1 Nëntor, 2016

Mërgimtari nga Mateçi që jeton në Zvicër porosi për Ali Ahmetin dhe BDI (FOTO)

Një veprimtar i diasporës Bajram Zendeli nga Mateçi që jeton në Zvicër i ka dërguar një porosi kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, i cili sonte qëndroi në fshatin e tij Mateç.

Ai porosinë e tij ka shkruar një mesazh që i dedikohet siç shkruan BDI-së Mateç.

“PERKUJTIM BDI-se Mateç

aty ku luftoj komandant Shqiponja ia perkujtojm te arriturat e Dui-t.”

bajram-porosi

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...