Published On: 21 Shtator, 2017

Mentorët e vrasjes tënde kolonel, sot e kanë privatizuar Kosovën dhe po tallen me të!

Arta Krasniqi

Para 19 viteve, Kosovës iu shua një dritë. Si shpeshherë në historinë shqiptare, agjenturat e nëntokës u vunë në veprim për të devijuar rrugëtimin e atdheut. Me vrasjen tënde, sikurse edhe me vrasjet e tjera, u përcaktua pushteti i pasluftës në Kosovë. Mentorët e vrasjes tënde sot kanë privatizuar Kosovën dhe po tallen me të duke pretenduar se janë qeveri e zgjedhur nga populli, e veç të tillë nuk janë.

Lavdi kol. Ahmet Krasniqit!

Zot ndihmoje atdheun tim!

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...