Published On: 9 Maj, 2016

Mehmeti: BDI-së vasale edhe bira e minit do ti duket si tuneli i Kalimashit

“Ne 26 vite i themi mos ekspiremento me durimin e shqiptarëve sepse atëherë kur shqiptarët të tregojnë sa VMRO-së dhe BDI-së vasale edhe bira e minit do ti duket si tuneli I Kalimashit. Jemi që shqiptarit që e ka humb rrugën ti themi eja se këtu e ke vendin. Ne kemi ardhur të themi se ne nuk e duam Maqedoninë e hajdutëve, I cili varfanjakin e plaçkit dhe e qon në burg, Maqedoninë ku presidenti falë kriminelët, nuk e duam Maqedoninë mëkatare. Maqedonia me shqiptarë të burgosur do të kalbet. Duam të tregojmë se shtetet ku është burgosur shqiptari I pafajshëm ata shtete janë zhdukur ndërsa shqiptarët kanë mbetur. Mos talleni me rininë shqiptarëve sepse atë ditë kur Shkupi do e dëgjoj buçamën e rinisë shqiptare Shkupi do të dridhet”, ka thënë mes tjerash Kim Mehmeti në protestën e sotme.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...