Published On: 30 Mars, 2016

Mediat në Serbi e përdorin librin e Veton Surroit për fushatë kundër Hashim Thaçit (Foto)

  • Me afrimin e ditës kur Hashim Thaçi do të inaugurohet President i Republikës së Kosovës si duket kanë filluar të nxehen edhe kundërshtarët e Thaçit, brenda dhe jashtë Kosovës.

Pasi përpjekjet për të nxitur një fushatë kundër Thaçit nëpër Evropë nuk ecën mirë, duket se fushata është kthyer në origjinën e vet, në Beograd, ndonëse përsëri e ndihmuar tërthorazi nga shqiptarët e Kosovës.

Revista “Newsweek”, edicioni i Serbisë, në një artikull ekskluziv ka dhënë një profil të personalitetit të Thaçit, duke vërejtur se “për shqiptarët është hero që e ka çliruar Kosovën” ndërsa “për Serbinë është dikush që ka bërë krime të tmerrshme kundër serbëve, duke treguar në tregun e zi me organet e viktimave të kidnapuara”.

Bazë për këtë shkrim kundër Thaçit përdoret libri i Veton Surroit “Këmbët e gjarprit” që para pak kohe është botuar në Serbi në gjuhën serbe.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...