Published On: 6 Korrik, 2016

Mediat amerikane: Gjokset e shqiptareve po i bëjnë interesante lajmet e mbrëmjes në Shqipëri

Gazeta amerikane “The New Post” ka bërë një storie për televizionin shqiptar “Zjarr”.

“Ky televizion në Shqipëri është aq i rëndësishëm, saqë prezantuesja e lajmeve nuk ka pasur kohë të vishet”.

Video e titulluar “Gjokset po i bëjnë lajmet e mbrëmjes përsëri interesante”, shpjegon sesi ky televizion në Shqipëri, duke dashur që të jenë më konkurrues kanë vendosur që lajmet e mbrëmjes të prezantohen nga moderatore të cilat dalin gjysmë zhveshur.

“Me gjysmë zhveshur nënkuptohet veshjes, sepse televizioni në fakt ka punësuar nja grup të femrave të cilat janë gati të lexojnë lajmet pothuajse tërësisht zhveshur”, shkruan New York Post.

Dhe kjo mënyrë e prezantimit të lajmeve sipas “New York Post” po dhez, pasi audienca e këtij televizioni po rritet.

“Vetëm se është e paqartë nëse dikush po i kushton rëndësi lajmeve”, shkruan “New York Post”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...