Published On: 31 Gusht, 2017

Medet për Presidentin Rugova që ka mbetur t’ia mbrojë nderin e reja…

Sefedin Krasniqi

Kjo është një rrenë e madhe e gruas se Ukë Rugovës. Ajo me këto shkrime nuk është aspak më e mirë se SHIK-u. Nuk mundet Berta e Ukë Rugovës të n’a mashtrojë me këto pusulla sikur hoxhonicë katundi. Nuk dua t’a mbroj për asnjë milimetër Isa Mustafen, sepse ai di të mbrohet vetë, por edhe sot e kësaj dite familja e Ukë Rugpvës po ankohet se jeton në varfëri. Shkurt, nuk shpetohet Ukë Rugova nga dosja e trashë me shkrime të Blertes, por me vendimin e gjykatës e cila është e kapur nga SHIK-u dhe Zmija. Po si nuk shkrove një herë per lulet e Zmijës kur ia dhuroi Shpendkeqes!? Edhe atëherë u tha se tradhëtoi Isa, e jo Shpendkeqja kur e votoi për kryetar Zmijen. Presidentin Rugova, nëse e ka sabotuar Qeveria e Bukoshit, LDK e ka pasur Fondin e Achenit, i ka pasar aktivat e LDK-së në të gjitha lagjet e fshatrave dhe qyteteve të shteteve të Europës, Amerikes, Australisë deri në Zelanden e Re! Duhet ta ketë par turp çdo person (aktivist i LDK-së) që i ka dorëzuar DM cash Ukë Rugovës e nuk del sot me dëshmi. Çdo aktiv, nëndegë apo degë e LDK-së, e shteteve të përmendura më lartë, disponon me arka të mbushuara me deshmi se ku dhe kujt ia ka dorëzuar ato DM të mbledhura në Perëndim. Blerta, kujdes, se mos po të “rreh edhe ty LVV”! PS: Në shkrimin e Blertes, çdo gjë mund të jetë e vertetë, përveç asaj se Presidenti Rugova, mund të ketë vdekur sepse Isa “ia paska ndalur financat”.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...