Published On: 25 Mars, 2016

Me zjarrin e drejtësisë duhet djegur korrupsioni e krimi i organizuar

 

Kolë Krasniqi

Me zjarrin e drejtësisë duhet djegur korrupsioni, nepotizmi, krimi i organizuar, keqpërdorimi i pushtetit për interesa egoiste ose kriminale dhe shumë “izma” që po lulëzojnë në Kosovë, e Jo Policia e Kosovës, e cila për aq sa ka mundësi dhe hapësirë veprimi, po i lufton këto dukuri!
Të gjitha zhvillimet e reja dhe të vjetra në Kosovë, imponojnë nevojën per një reformim dhe riorganizim të aparatit shtetëror, e jo per shkatërrimin e tere asaj qe është ndërtuar!
Zoti e bekoftë Kosovën dhe popullin e saj të shumëvuajtur!

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...