Published On: 8 Prill, 2016

ME SHQIPTARËT E AMERIKËS: Intervistë me Fadil Muçollin (Video)

 

Ky emision special i kushtohet veprimtarisë së shqiptarëve të Amerikës në Chicago, IL.
Në këtë qytet ishte konsullata jugosllave që për dekada me radhë u mor me terrorizimin e shqiptarëve dhe kroatëve që nuk e donin Jugosllavinë. Udhëhiqej nga një ish gjeneral-kolonel i ushtrisë Jugosllave dhe zëvendësi i tij i cili përpos punës konsullore dhe organizimin e rrjetit të UDB-së, ai shquhej edhe per organizimin e rrjetit të Drogës në SHBA.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...