Published On: 20 Nëntor, 2016

Me policet më të bukura Shqiptare (Foto)

Ato duken si modele kur pozojnë para kamerës dhe janë vërtet të bukura.

Ato janë police dhe këtë detyrë kanë, e këtë herë nuk bëhet fjalë për police të huaja, por për vajza shqiptare që janë në radhët e organeve të rendit. Fotot janë marrë nga një faqe në Facebook, që rendiste policet më të bukura të policisë shqiptare.

Shpresojmë që policet të jenë efikase e të forta ashtu si bukuria e tyre rrezatuese.

police-1

police-2

police-3

police-4

police-5

police-6

police-7

police-8

police-9

police-10

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...