Published On: 17 Tetor, 2016

Me pas ba shqiptarët krime në serb sa kanë ba ata në shqiptarë, askund vend s’na kish lan diplomacia e Serbisë

 

Shkruan: Driton Tali

 

Me pas ba shqiptarët krime në serb aq sa kanë ba serbët në shqiptarë, askund vend diplomacia e Serbisë nuk na kish lanë!!!

Raporti i krimeve asht të paktën 1:1000 në “favor” të Serbisë, dhe shih si sillen këta diplomatët tanë (si këta bashibozukët e Kosovës si ata të Shqipërisë) në kontaktë me diplomatët e Serbisë?

Thuajse ai raport është i kundërt; thuajse ne ishim ata që bamë gjenocid në Serbi e jo anasjelltas!!!

Ma s’pari shërone kompleksin e inferioritetit o shqiptarë (karshi Serbisë) pastaj flitni për kombin kosovar apo shqiptar!

Msonu me kqyr Perëndimin prej Prishtinës e jo prej Beogradit!

 

PS: Veç në Luftën e fundit (pas gjithë atyne krimeve të viteve 80-ta e  90’ta, për mos me shku ma larg me 1878, 1912, 1918…) Serbia i vrau diku 11 mijë veta në një popullatë me ma pak se 2 mil, dhe dhunoi me mijëra gra.

E shqiptarët akuzohen për krime ndaj serbëve???!!!

Hahaha se ç’po më rrehen do analista “humanistë” të Prishtinës kur po lypin me Luftu krimin ndaj serbëve të pafajshëm në Luftën e fundit.

Po cili serb i Kosovës nuk ishte në shërbim të Millosheviqit gjatë tërë vitëve të 90-ta e mos të flasim për gjatë Luftës së fundit.

Ata ishin të gjithë “kolonë e pestë” – bashkëpunëtorë të shtetit!!!

Ma thuani cili serb i Kosovës ishte kundër?

 

 

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...