Published On: 28 Maj, 2017

Me ne, hajnat do të përfundojnë në burg!

Driton Tali

Të dashur gazetarë dhe analistë të varur të ishpushteteve: Lëvizja Vetëvendosje nuk do ta fut askend në burg, por do ta bëjë shkapjen e sistemit të drejtësisë.

Thënë ndryshe, juve HAJNA, në Qeverinë e udhëhequr nga LVV, Gjyqësori do t’ju fut në burg e jo LVV!!!

Ne ve[ do ta lëme të lirë Gjyqësorin që ta bëjë punën e vet në bazë të fakteve (të bollshme që tashmë secili nga ne i dimë).

 

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...