Published On: 19 Maj, 2016

Më në fund tregon mëshirë Isa e Hasha për FARK-istat! Gati një vit pas vullnetarëve ushtarakët shpallen veteran

Pas shumë shtyrjeve rreth anëtarë të listës së Ministrisë së Mbrojtjes kanë marrë certifikatën e veteranit, në një proces të stërzgjatur ku përballë dhjetëra mijëra manipulimeve për të shpallur sa më shumë veteranë, të fundit janë lënë stafi udhëheqës i Ministrisë së Mbrojtjes dhe gjithë anëtarët zyrtarë të këtij organizmi. Ndonëse ende nuk është e qartë se nëse nuk janë bërë shkelje duke ua mohuar këtë të drejtë disave prej atyre që e meritojnë këtë status.
I gjithë procesi për këtë grup nuk ka si vlerësohet ndryshe, pos që më në fund kanë treguar pak mëshirë kryeministri Isa Mustafa dhe Hashim Thaçi për FARK-istat! Gati një vit pas vullnetarët e ushtarakët shpallen veteran.
Disa nga ata që kanë shprehur gëzimin, nuk e kanë fshehur as zhgënjimin për vonesën, pasi sipas eprorit Nevruz Berisha nuk mundet askush ta fsheh të vërtetën.
“Ishte një rrugëtim i gjatë, por më në fund ia dolëm, edhe pse kishte edhe prej atyre, të cilët ishin skeptik? Kjo tregon qartë se nuk duhet dorëzuar asnjëherë para sfidave, sepse të vërtetën askush deri më sot, nuk ia ka dalë ta fshehë përjetësisht, e nuk do ia del as në të ardhmen!
Urime bashkëluftëtarët e mi dhe ndihem krenarë që isha pjesëtarë i Ministrisë së Mbrojtjës!”, ka shkruar në fb eprori i lartë ushtarak Nevruz Berisha, ish shef i logjistikës në Ministrinë e Mbrojtjes. SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...