Published On: 6 Janar, 2017

Me këtë metodë mund ta largoni akullin nga xhami i veturës për 10 sekonda

Akulli është një problem i madh për drejtuesit e mjeteve, veçanërisht kur vishet xhami i mjetit.

Me vetëm një shishe sprej, të cilën e mbushim me 2/3 alkool farmacie dhe 1/3 me ujë, mund të bëjmë një mrekulli të vogël kundër akullit.

KUJDES – Kjo përzierje mund të thajë dhe të dëmtojë gominat në rast se përdoret shpesh!

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...