Published On: 24 Shkurt, 2016

Me këta “karadyzena” nuk bëhet asgjë


Agim Vuniqi

Ne vërtet e shpallëm shtetin dhe menduam se gjërat do lëvizin nga vendi, jo vellaqko… me keta “karadyzena” nuk bëhet gjë. SpitalU)et janë bërë për gjynah, edhe tendet (çadrat spitalore nëpër fusha janë më në nivel), kjo gjendje nuk ka qenë asnjëherë ne historikun e spitalit. Pastaj sistemi i arsimit, nën çdo nivel, flas në përgjithësi. Dhe kush ua pa hajrin gjithë kësaj armate dr…… e mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr? Sistemi gjyqësor është i pavrejtur, apo ekziston për atë që ka lidhje. Policia luan “malinato”. E tëra të dhemb, e si mos të dhemb kur në udhëheqësitë partiake dhe ato “shtetërore” ke njerëz që nuk kanë dije e as përvojë organizimi, bile të kishin qenë në ndonjë shoqatë pellumbaxhinjsh. E kuptoj se ndryshe vështrohen problemet nga brenda e ndryshe nga jasht. Thua se nuk jam afer.., mire, kush pengon Dr..mrrr Adhamutët bile të shkruajnë me shpesh, apo vetëm ashtu gjejnë arsye se nuk janë kushtet, mirë ju u graduat merrni rroga dhe i fryeni kosit, a keni menduar se ç’është përgjegjësia akademike-intelektuale! (SHQIPTARI.EU)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...