Published On: 25 Mars, 2016

ME DHEMBJE KUJTUAM DËSHMORIN BEDRI AHMETIN (Video)

Me dhembje e kanë kujtuar dëshmorin Bedri Ahmeti me një këngë nga Dava Gjergji: “Pa lirinë e Kosovës nënë, varri brenda nuk ka me më lënë!” Lavdi ! Asgjë nuk mori nga Kosova, shkoj në vendelindje me veshmbathje ushtarake dhe armatim që vet i kishte bler për të luftuar tiraninë e okupatorit serb! Ra dëshmor që populli të gëzoj lirinë ! Nuk di ku qëndron sot Besiana (Podujeva) në respektin ndaj Dëshmorve ??!!

 

 

SOT ME DHEMBJE KUJTUAM DËSHMORIN BEDRI AHMETIN – Një këngë nga Dava Gjergji : “Pa lirinë e Kosovës nënë, varri brenda nuk ka me më lënë!” Lavdi ! Asgjë nuk mori nga Kosova, shkoj në vendelindje me veshmbathje ushtarake dhe armatim që vet i kishte bler për të luftuar tiraninë e okupatorit serb! Ra dëshmor që populli të gëzoj lirinë ! Nuk di ku qëndron sot Besiana (Podujeva) në respektin ndaj Dëshmorve ??!!

Posted by Shefqet Cakiqi-Llapashtica on 2016-03-24

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...