Published On: 6 Prill, 2016

Me ardhjen e pranverës meshkujt e dekorojnë mjekrën me lule

Njerëzit ndikohen shumë nga ndryshimet e stinëve, sidomos kur temperaturat nisin që të rriten dhe moti shfaq shenjat e para të pranverës, siç është shpërthimi i luleve.barba-fiori-primavera-14-700×393 Edhe pse lulet janë të lidhura tradicionalisht me gratë, ne jetojmë në një moshë që shkon përtej këtyre rregullave arkaike. barba-fiori-primavera-05-700x853Në fakt, shumë njerëz të cilët mbajnë mjekër, po tregojnë këto ditë entuziazmin e tyre. barba-fiori-primavera-09Ato po vendosin lule të gjalla në fytyrën e tyre.barba-fiori-primavera-01-700×700 Ne po ju paraqesim disa nga shembujt. Meshkujt e stolisur me lule në mjekër duken shumë komikë.barba-fiori-primavera-05-700x853

barba-fiori-primavera-09

barba-fiori-primavera-14-700x393

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...