Published On: 13 Shtator, 2016

Më 20 shtator hyn në fuqi ligji për rregullat e trafikut rrugor

Nga data 20 shtator do të hyjë në fuqi ligji për rregullat e trafikut rrugor

Ministria e Infrastrukturës ka bërë të ditur se më 20 shtator do të hyjë në fuqi Ligji Nr. 05/L-088 për rregullat e trafikut rrugor.

Në një njoftim për media, bëhet e ditur se qëllimi i këtij ligjit është rritja e sigurisë në trafikun rrugor, zhvillimi i rrjedhjes normale të trafikut dhe mbrojtja e ambientit.

“Me këtë ligj janë përcaktuar rregullat e reja për shoferë, këmbësorë dhe për pjesëmarrësit tjerë në trafik, sistemi i pikëve negative, marrja e përkohshme përkatësisht anulimi i patentë shoferit, përdorimi i rripit të sigurisë sipas standardeve të Direktivave Evropiane, Kontrollimi mobil i rregullsisë teknike të automjetit, mbrojtja e ambientit etj”, thuhet në njoftim.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...