Published On: 3 Tetor, 2016

Mbi një mijë veta humbën shansin të bëhen policë (Video)

21 shtatori i vitit të kaluar ishte dita e fundit kur në qendrën e Vushtrrisë u pranuan kadetët e fundit në Policinë e Kosovës.

Që nga ajo datë, u bënë më shumë se një vit kur në vend nuk është pranuar asnjë kadet i ri në këtë institucion të sigurisë.

E, aplikantët që kishin kaluar testin e pranueshmërisë për t’u bërë policë të ardhshëm, e që janë jo më pak se 1200 kanë mbetur pa i veshur uniformat, pasi koha kur do të mund të bënin këtë gjë, ka skaduar me 1 tetor. Ata kanë qenë në listë të pritjes tash e dy vjet.
Por, Zafir Berisha, anëtar i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës, thotë se politika ka futur duart edhe në Polici gjë që po ndikon edhe në besueshmërinë ndaj këtij institucioni.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...