Published On: 18 Dhjetor, 2015

MASHT e Universiteti “Hasan Prishtina” i dhurojnë Gjilanit 450 libra shkencorë

Komuna e Gjilanit ka pranuar sot 450 librave shkencorë, të dhuruara nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë dhe Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Donacioni përbëhet nga 81 tituj nga 5 ekzemplarë, ndërkaq të gjithë titujt do të klasifikohen dhe do të shpërndahen nëpër fusha dhe sektorë të caktuar, ku studentët do të mund të shërbehen.

Një pjesë e librave do të vendoset në Bibliotekën e kryetarit të Komunës, ku gjithashtu do të jetë në shërbim të lexuesve dhe studentëve.
Vlera e këtyre librave është mbi 16 mijë euro.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...