Published On: 28 Maj, 2017

Marsh paqësor në mbështetje të Repubikës së Çamërisë

Fotografia e Familja MadheShoqata “Familja e Madhe” organizoi një marshim paqësorë në rrugën e Ambasadave (greke, kineze, franceze, britanike etj), në tregun Çam, në rrugen e Durrësit, në rrugët kryesore të Tiranës në mbështetje të Rebuklikës së Çamërisë me kryeministër z.Festim Lato. U takuam me qytetarë tregtarë dhe morëm mbështetjen e tyre. SHQIPTARI.euFotografia e Familja MadheFotografia e Familja MadheFotografia e Familja MadheFotografia e Familja MadheFotografia e Familja Madhe

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...