Published On: 14 Prill, 2016

Madhësia e gjoksit dhe penisit – shikoni ku renditen kosovarët (Foto)

Ku renditen kosovarët për nga madhësia e penisit dhe gjokseve?

Martin Vargic është një artist i ri nga Sllovakia, i cili me ‘hartën e tij të internetit’ në vitin 2014 arriti ta thyejë internetin.

 Kjo hartë shtë një ndër 64 hartat e Vargic, të cilat ai i ka përfshirë në librin e tij ‘Vargic’s Miscellany of Curious Maps’, transmeton Gazeta Blic.

Ky i ri ka bërë studime rreth madhësive të peniseve dhe gjokseve të të gjitha vendeve të botës, duke treguar mesataren e organeve seksuale të meshkujve dhe femrave nga secili shtet.

Më poshtë mund të shihni fotot, ku bazuar nga këto harta, shihet se femrat dhe meshkujt nga Kosova kanë madhësi mesatare të gjokseve dhe penisve. /Gazeta Blic/

Mesatarja e madhësive të gjokseve te femrat:

breast

Mesatarja e madhësisë të penisëve:

penis

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...