Published On: 2 Gusht, 2017

Madhështore kënga e ushtarakut britanik, James Blunt – kushtuar luftës në Kosovë (Video)

Këngëtari dhe ushtaraku britanez, James Blunt, i cili ka marrë pjesë në misionin britanik në Kosovë, i ka kushtuar një këngë të dhimbshme, por brilante shqiptarëve të Kosovës, që përjetuan tmerrin serb.

“Ka fëmijë që qëndrojnë këtu,
Krahë të hapur në qiell,
Por askush nuk pyet pse ai ka qenë këtu.
Ka pleq që bien në gjunjë të pranojnë fatin e tyre.

Gratë dhe bijat u prenë dhe u përdhunuan

Një brez u përmbyt në urrejtje”.
Shpërndaje këngën nëse je krenar me ushtarin dhe këngëtarin Britanez!

Britanez!

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...