Published On: 23 Mars, 2016

Luksi i vërtetë vjen me RIBËRJEN E SHQIPËRISË ETNIKE

 

Shkruan: Cenë Pushkolli

 

Mallkimi i kujtdo qoftë është i rëndë, ndërsa akoma më i rëndë është mallkimi i çdo veprimtari të çështjes kombëtare…, i çdo dëshmori të kombit, nëse ka mundësi (sot) në forma të ndryshme për t’u angazhuar për RIBËRJEN E SHQIPËRISË ETNIKE dhe nuk angazhohet, përkatësisht nuk jep kontribut në këtë drejtim! Mallkuar qoftë ai shqiptar që nuk ia dëshiron të mirën e merituar çdo shqiptarit. Mallkuar qoftë edhe ai shqiptar që nuk ia dëshiron të mirën e “fundit” të trojeve shqiptare! Mallkuar qoftë ai që nuk angazhohet për RIBASHKIMIN KOMBËTAR, për RIBËRJEN E SHQIPËRISË ETNIKE. Mallkuar qofshin ata politikanë shqiptarë të të gjitha rrymave, të cilët SOT nuk e japin kontributin e tyre të duhur për RIBËRJEN E SHQIPËRISË ETNIKE! Me gjithë shpirtin që kemi, ne duhet (madje në vete të zotohemi se kudo që të jemi dhe kudo që të na jepet rasti “një argatllëk” do t’ia bëjmë KOMBIT) në kuptimin që ajo parti, lëvizje e zgjedhur nga populli ta merr përsipër “luftën” me mjete demokratike dhe mbi bazën e postulateve demokratike mbi vetëvendosje, vetëm e vetëm që të RIBASHKOHEN TROJET SHQIPTARE. Sa e sa herë opinionistët shqiptarë kanë shkruar se këtë çështje të RIBASHKIMIT KOMBËTAR e kanë për detyrë në radhë të parë njerëzit e POLITIKËS andej dhe këndej kufirit SHQIPTARO-SHQIPTAR dhe jo vetëm këta, por edhe njerëzit e botës së BIZNESIT. Krahas këtyre patjetër duhet të kyçen edhe: TË DY Akademitë e Shkencave dhe Arteve të të dyja vendeve, Shqipërisë dhe Kosovës…, pastaj njerëzit e dijes,…, publicistët dhe gazetarët, arsimtarët dhe intelektualët, në mënyrë që RIBËRJA E SHQIPËRISË ETNIKE të jetë prioritet mbi prioritetet. Vetëm kështu mund t’i ikim MALLKIMIT të të parëve tanë dhe jo vetëm të tyre, por edhe të gjithë atyre që u angazhuan për krijimin e SHTETIT SHQIPTAR e deri te trimat dhe trimëreshat në krye me KOMANDANTIN LEGJENDAR Adem Jasharin me shokët, babain, vëllezërit, miqtë dhe dashamirët.

Është përgjegjësi shumë e madhe që të sotmen mos ta shfrytëzojmë për mos bërjen e “argatllëkut” për RIBËRJEN E SHQIPËRISË ETNIKE, ngase nesër do të jetë vonë dhe mund të “skuqen” trashëgimtarët tanë. Për të mos u “skuqur” ja rasti o ju politikanë, …, o ju njerëzit e shkencës, o ju opinionistë, gazetarë,…,biznesmenë…, etj. “Zgjohuni”…! Zgjohuni që mos tj’u mashtrojë “luksi” i sotëm, sepse ky “luks” i sotëm është mashtrues, ndërsa luksi i vërtetë vjen me RIBËRJEN E SHQIPËRISË ETNIKE.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...