Kosova

Lufton Milaim Zeka për marrjen e pozitës së deputetit

Nisma për Kosovën e drejtuar nga Fatmir Limaj, pritet që në legjislaturen e re të Kuvendit t’i ketë 7 deputetë.

Deri tani pozitën e sigurt për deputet e kanë 7 kandidatët e Nismës, Fatmir Limaj, Zafir Berisha, Haxhi Shala, Bilal Sherifi, Enver Hoti, Albulena Balaj dhe Valdete Bajrami

Por për një madat të deputetit po “lufton” ta ketë edhe gazetari Milaim Zeka.

Burime të Magazina.al, bëjnë me dije se janë shumë pak vota që i duhen Zekës për të arritur numrin e nevojshëm për tu bërë deputeti i 8’të i Nismës.

Por gjithçka pritet të mesohet pasi të numrohen të gjitha votat dhe të dal rezultati zyrtar nga KQZ.

Ndrysh,kjo arritje është cilësuar si befasi, pasi Nisma është rritur duke qenë se e njejta kishte vëtëm 6 deputetë, ndërsa tani pritet ti ketë 8.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *