Published On: 21 Dhjetor, 2015

Luftëtari Bekë Osmonaj e djeg certifikatën e Veteranit: Nuk dua të jem bashkë me UDB-ash, kriminel…

Njëri prej luftëtarëve më të njohur të Koshares dhe të betejave të tjera para saj, Bekë Osmonaj e ka djegur certifikatën e veteranëve të UÇK-së, në shenjë proteste për padrejtësitë e mëdha që u janë bërë luftëtarëve të vërtetë, atyre që kanë luftuar me nder dhe kanë bërë të pamundurën për atdhe dhe lirinë e sotme, e që sot nuk gjenden disa prej tyre as në listat e veteranëve dhe as të përfitimit të privilegjeve që u takojnë me ligj. Po ashtu ai është revoltuar nga prania në këto lista dhe përfitimi i privilegjeve të njerëzve të UDB-së, udhëheqësve të krimit apo vrasësve dhe të atyre që e kanë braktisur luftë. Ai momentin e djegies së certifikatës e ka publikuar në një video incizim në fb pasi e ka regjistruar më parë, të shoqëruar me fjalët: “”Nuk jam Veteran, sepse nuk pranoj dhe nuk mundem që të jem i barabartë me punëtorë të UDB-së, me Kriminel, dhe me Dezertor të luftës …!!!” / Shqiptari.euveteranii

diplomm1komandanti

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...