Published On: 5 Shtator, 2016

“Luftë” për thëngjill

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerare (KOMM) ka kërkuar ndihmën e inspektorëve të komunave Mitrovicë e Vushtrri për t’i luftuar operatorët ilegalë të thëngjillit, rërës, zhavorit dhe resurseve të tjera.

 KPMM-ja ka identifikuar operatorët ilegalë në Vushtrri, ndaj të cilëve janë marrë masa ndëshkuese, ndërsa deri me tani janë shqiptuar 250 mijë euro gjoba

Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerare i ka dalë punë me shfrytëzuesit ilegal të thëngjillit në komunat Mitrovicë dhe Vushtrri, ndonëse ndaj operatorëve ilegalë, të cilët janë zënë duke nxjerrë thëngjill, rërë e zhavorr janë ndërmarrë masa ndëshkuese konform ligjit, shkruan Zëri.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...