Published On: 7 Prill, 2016

Lufta po troket në Sanxhak! Mbroni shqiptarët

Uglanin për N1 ka thënë se gjendja në Sanxhak gjatë shtatë – tetë vjetëve të fundit është e rëndë, se lufta është afër po qe se vazhdohet me këtë qasje ndaj boshnjakëve dhe se nuk e ka tepruar me kërkesën Këshillit të Sigurimit të KB-së për të dërguar forcat ndërkombëtare në Sanxhak, transmeton Koha.net.

Askush nuk është i punësuar, largimet nga puna janë të shumta, shkollat nuk kanë ngrohje, dy herë në vit ka vërshime se nuk pastrohet shtrati i lumenjve, ndriçimi është i keq ka thënë Uglanin.Njerëzit e papërvojë kanë ardhur në pushtet.

“Buxheti i qytetit shpenzohet për nevoja personale dhe afirmim personal e për qytetarë nuk punohet asgjë”, ka thënë Uglanin duke folur për Novi – Pazarin.

Ai pohon se në Serbi rritja e nacionalizmit ka arritur kulmin për ç’shkak Këshilli Kombëtar Boshnjak, kryetar i të cilit është, i është drejtuar Këshillit të Sigurimit që të dërgojë forca në Sanxhak.

Në pyetjen nëse ka luftë në Sanxhak, meqë i është drejtuar Këshillit të Sigurimit, Uglanin ka thënë se lufta është shumë afër.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...