Published On: 20 Maj, 2017

Lufta mes peshkatarit dhe peshkaqenit (Video)

  • Një burrë ishte duke peshkuar në bregun e Post Pirie në Australi kur u shfaq një peshkaqen dhe tentoi që të merrte të gjithë rrjetën e tij të peshkimit.

Djali i peshkatarit, Nic Wilks ka filmuar momentin kur babai i tij duhet të luftonte me peshkaqenin që të tërhiqte rrjetën.

Kur vuri re se ishte mishngrënës, ai bërtit ‘Jesus’ dhe vazhdoi të kujdesej për punën e tij.

Në fund ia doli që të merrte rrjetën dhe të largonte peshkaqenin, pa pësuar asnjë dëm.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...