Published On: 23 Mars, 2016

“Lufta e madhe do të nisë në Francë, do të përfshihet gjithë Evropa”

Në internet pas atentateve në Bruksel, kanë rinisur të qarkullojnë disa profeci mbi “Luftën e madhe”.

Konspiracionistët e shohin këtë pikërisht në fjalët e Nostradamusit. Sipas tyre kjo është një profeci që për fat të keq po plotësohet sot.

“Lufta e madhe do të nisë në Francë dhe më pas gjithë Evropa do të goditet. Ajo do të jetë e gjatë dhe e tmerrshme për gjithkënd. Më pas fatmirësisht do të vijë paqja, por do jenë të paktë ata që do ta shijojnë”, shkruante Nostradamusi shekuj më parë.

Kjo profeci rilexohet sa herë ndodhin sulme në Evropë. Sipas një tjetër pasazhi të volumit “Profecitë” të Nostradamusit, “Do të jenë shumë kuaj kozakësh që do të pijnë ujë në burimet e Romës”.

Ai shton se “Roma do të zhduket dhe zjarri do të bjerë nga qielli duke shkatërruar qytetin. Do të shihen vetëm vrasje dhe kaos. Do të dëgjohen vetëm zhurmë armësh dhe mallkime. Të drejtët do të vuajnë shumë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...