Kosova Lajmi Kryesor 2

Lubonja: Albin Kurti është zgjidhja e duhur për Kosovën

Publicisti i njohur shqiptar Fatos Lubonja ka dhënë mendimin e tij për MekuliPress, lidhur me zhvillimet në Kosovë pas zgjedhjeve të 11 qershorit.Fatos Lubonja, ka thënë se ata që përfaqësohen nën petkun UÇK-së u mungon dituria dhe ndershmëria.“Kosovës i duhen njerëz të ditur dhe të ndershëm, dhe kam përshtypjen atyre që përfaqësohen nën pëtkun e UÇK-së, i mungojnë që të dyja”, është shprehur Fatos Lubonja.

Në anën tjetër, Lubonja ka dhënë një këshillë për Lëvizjen Vetëvendosje e cila po pretendon të formoj institucionet.“Albini dhe Vetëvendosja, me të vërtet duken i ndershëm, por po i’u futën aventurave nacionaliste, në vend se të ndërtojnë shtetin e së drejtës në Kosovë, më shumë do të hapin punë se do zgjidhin”, ka përfunduar Lubonja

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *